Aboneaza-te

Intra in lista de discutii pentru stirile AfacereaMea.RO.

Vă recomandăm să mai vizitaţi!

Clinica NERA de recuperare oncologica

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, bai si bucatarii

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase. Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

O simplă analiză de sânge poate detecta cu o precizie de 86 % cancerul ovarian

sange-468x304O simplă analiză de sânge poate detecta în proporție de 86 % cancerul ovarian cu o mai mare precizie decât orice diagnostic actual, potrivit unui studiu publicat marți de revista britanică Journal of Clinical Oncology, citată de EFE.

Cancerul ovarian poate fi mortal în cazul în care este detectat în fază avansată, astfel încât studiul elaborat de University College London ar presupune un avans important în diagnosticarea anticipată a acestei boli și în lupta împotriva sa.

Pentru acest studiu, echipa de cercetători a urmărit din punct de vedere medical peste 46.000 de femei, însă oamenii de știință sunt precauți în privința numărului de vieți care ar putea fi salvate.

Studiul realizat de University College London se bazează pe analizarea nivelurilor unei proteine — CA125 — prezentă în sânge, având în vedere că aceasta crește în cazul pacientelor care suferă de cancer ovarian.

Cercetătorii au înregistrat variațiile acestei proteine în sânge de-a lungul timpului iar în cazul unei creșteri a acesteia pacientele au fost supuse unui alt tip de teste, precum ecografia, pentru a verifica rezultatul.

Potrivit declarațiilor acordate BBC de profesorul Usha Menon, de la University College London, studiul constituie un progres important, deși nu se știe dacă “noul diagnostic detectează la timp cancerul ovarian pentru a salva vieți”.

Dusmanul CANCERULUI si al PSORIAZISULUI sta chiar la tine in frigider!

Element esential in prepararea uneia dintre cele mai iubite bauturi alcoolice din lume, este in acelasi timp un remediu deosebit de puternic in tratarea unor boli care de care mai necrutatoare, printre care se numara ucigatorul cancer si distrugatorul psoriazis.

Indiferent ca este proapata, uscata sau sub forma de tablete, drojdia de bere are efecte miraculoase asupra sanatatii. Luata in mod regulat, are efecte miraculoase in tratarea si ameliorarea a numeroase afectiuni.

eprubete-rosii-cancer-692x360

S-a dovedit ca printr-o cura de 30 de zile, timp in care se iau cate trei lingurite zilnic, drojdia de bere ajuta la tratarea psoriazisului, una dintre cele mai deranjante boli de piele. Daca se mareste doza la patru lingurite pe zi, efectele se vad imediat.

Drojdia de bere este bogata in vitamine si minerale, printre care se numara si seleniul, astfel ca racelile si gripele pot fi tratate eficient cu o cura de drojdie de bere. In acelasi timp, ajuta si la tinerea sub control al hepatitelor virale A, B si C. Pentru efecte maxime, se recomanda o cura de trei sptamani cu cate trei lingurite de drojdie de bere pe zi.

Drojdia de bere are efect de tonificare a sistemului nervos, combate depresiile si tulburarile psihice si ajuta in afectiuni precum Parkinsonul si Alzheimerul. Este recomandat sa se tina o cura de doua saptamani, timp in care se iau patru lingurite pe zi.

Este indicat ca bolnavii cardiaci sa consume suplimente alimentare pe baza de drojdie de bere. Consumul ei scade nivelul colesterolului rau si combate hipertensiunea. Adultii trebuie sa ia zilnic, pe stomacul gol, trei lingurite de drojdie de bere.

Descoperire uimitoare! Planta care ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

Oamenii de știință încearcă, în mod constant, să găsească un leac împotriva cancerului și se pare că l-au găsit. Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în “Life Science”, poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore.

pelinita

Planta se numește pelinita (Artemisia annua) sau pelinul dulce și singură distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar, în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase.

Artemisinina, substanță activă din această plantă, a fost folosit, în trecut, ca remediu împotriva malariei.

Fierul se acumulează în celulele canceroase, datorită receptorilor de transferină care le ajută în procesul de diviziune celulară. Și celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinația de fier și artemisinina.

Există numeroase experimente realizate, până în prezent, și toate dovedesc că, în combinație cu fierul, artemisinina poate distruge în mod eficient cancerul.

Testata pe 55 de tipuri de cancer

Artemisinina a fost izolată, pentru prima dată, în anul 1972, de către savanții Henry Lai și Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei, în timpul Războiului din Vietnam. Artemisinina este antimalaric recunoscut, fiind eficientă în lupta împotriva tulpinilor de Plasmodium cu rezistență medicamentoasă.

Altruism

Doctori chinezi plecandu-se inaintea unui băiat de 11 ani ce a avut cancer la creier, care a salvat mai multe vieti prin donarea organelor salebaiat_cancer_creier

Cancerul se poate vindeca?

maica_siluana_vlad_natura_verde

Sigur că da! Sunt foarte mulţi bolnavi care se vindecă de cancer prin credinţă. Cancerul este o boală vindecabilă, se pare că e o boală sufletească. Mulţi părinţi spun şi mulţi medici spun că e o boală sufletească.

Sufletul acesta fals pe care-l creăm în noi (ca o dublură), prin faptul că suntem mereu nemulţumiţi, că nu-l iertăm pe acela, nu-l iertăm pe celălalt, are tendinţa de a-şi crea un trup în plus, de a-şi face trupul lui. Au fost oameni care au oprit evoluţia bolii în clipa în care s-au împăcat cu cei cu care nu se puteau împăca, în clipa în care s-au spovedit. Gândiţi-vă că aproape toţi avem în viaţa noastră oameni pe care nu-i putem ierta; acela-i cancerul nostru, e cancerul sufletesc.

Sau dacă zicem „eu îl iert, dar Dumnezeu să aibă grijă şi să-l pedepsească”, aceea nu este iertare. Nu mă forţez să-l iert; ci mă duc cinstit şi zic: „Doamne, nu numai că nu pot să-l iert, îl urăsc! îţi dau Ţie ura mea, fă Tu ceva cu ea!”. Şi atunci voi vedea cum încet-încet această ură se transformă în rugăciune pentru el. Iubirea pentru vrăjmaşi nu înseamnă să-l pup când mă întâlnesc cu el pe stradă. Ferească Dumnezeu! înseamnă, în primul rând, să renunţ la „dreptatea mea, să-mi înfrâng pornirea de a mă răzbuna, de a răspunde răului cu rău şi apoi să mă rog pentru el aşa cum mă învaţă Domnul în Biserică. Rugăciunea este cea care ne învaţă în fiecare situaţie, dar trebuie mult vorbit cu Dumnezeu şi rugăciunea să fie vorbire cu Dumnezeu şi nu numai strigare la Dumnezeu. Şi să-I lăsăm şi lui Dumnezeu timp să ne răspundă şi libertatea de a ne răspunde cum voieşte El şi nu cum voim noi.

ALERTĂ. Cancerul din sticlele de suc acidulat. Un nutriţionist din România face un avertisment DUR: Băuturile răcoritoare, adevărate otrăvuri

Sucurile acidulate sunt periculoase pentru sănătate

Un cunoscut nutriţionist dă de pământ cu sucurile acidulate pe care unii dintre noi le consumăm zilnic. Ingredientele din aceste sticle cu băuturi răcoritoare sunt atât de otrăvitoare încât ne putem îmbolnăvi şi de cancer, spune Cristian Mărgărit

 ,,Gustul dulce din sucuri dă dependenţă. Zahărul alterează grav metabolismul (după energia iniţială vei simţi slăbiciune), predispune la boli grave (obezitate, cancer, accidente vasculare, steatoza hepatica, diabet), scade imunitatea. Îndulcitorii artificiali sunt probabil periculoşi pentru sănătate (cresc riscul de cancer, în principal). Ca o fază intermediară poţi folosi îndulcitori naturali.  Unii sunt non-calorici, alţii au şi calorii (Xylitolul). Dacă tot nu poţi scăpa de zahăr, foloseşte măcar zahărul natural, sub formă de suc de trestie de zahăr deshidratat, organic,, spune cunoscutul nutriţionist Cristian Mărgărit.

Pe de altă parte, specialistul mai spune că acidul din sucuri distruge smalţul dinţilor, scoate calciul din oase, creşte riscul de cancer în tubul digestiv, alterează multe căi metabolice. ,,Acidul potenţează efectele negative ale celorlalte ingrediente,, mai spune nutriţionistul

Argintul coloidal distruge microbii si celulele tumorale

coloidalTratamentele cu argint coloidal distrug majoritatea microbilor si bacteriilor , grabesc vindecarea ranilor,  ajuta la eliminarea celulelor tumorale, stimuleaza cresterea oaselor si intareste sistemul imunitar

De la începuturile secolului trecut se ştie că nici o bacterie, virus, ciupercă, drojdie sau microb nu poate trăi într-un lichid în care există o singură particulă de argint. Respectivul metal le anihilează în momentul contactului în doar câteva minute. Din acest motiv argintul coloidal obţinut prin electroliza argintului pur în apă distilată este considerat unul dintre cele mai puternice şi eficace bactericide naturale cunoscute şi i se conferă denumirea de “superantibiotic”. Nu are efecte secundare în dozele indicate, nu interacţionează cu alte medicamente şi nu provoacă reacţii adverse sau alergice.

In ciuda capacităţii de investigare şi specializare a industriei farmaceutice, experienţa a demonstrat cămicroorganismele opun o acerbă rezistenţă în prezenţa antibioticelor foarte scumpe şi sofisticate, astfel că eficacitatea acestora din urmă este redusă sau aproape nulă. În faţa acestei realităţi un număr crescut de experţi pledează pentru întoarcerea la un bactericid considerat infailibil, argintul coloidal, foarte cunoscut în medicina naturistă, a cărui utilizare a fost abandonată progresiv la jumătatea secolului trecut din cauza impunerii antibioticelor moderne, care aduc profituri foarte mari, dar cu o eficacitate care lasă de dorit în multe cazuri. Vorbim despre “argintul coloidal”,care a fost dat uitării trei decenii, dar care revine în forţă impunându-se ca un remediu incredibil de eficace în prevenirea şi tratamentul bolilor infecţioase. Proprietăţile acestuia ?Inegalabila capacitate bactericidă în lupta cu peste 650 de specii de microorganisme patogene şi uimitorul fapt că în prezenţa lui orice agent patogen este distrus atât de repede încât le este imposibil să-şi creeze mecanisme de rezistenţă. Este vorba, concluzionând, de un remediu eficace, natural, fără efecte secundare când este utilizat în dozele prescrise, şi accesibil, care ne poate ajuta în prevenirea numeroaselor boli infecţioase şi în redobândirea sănătăţii.

Cercetările recente efectuate în universităţi şi centre de cercetare din întreaga lume au confirmat descoperirile strămoşilor noştri şi chiar au mărit lista afecţiunilor tratate. Şi astfel, în zilele noastre se consideră că argintul coloidal:

Grupa de SÂNGE poate să-ţi arate dacă faci CANCER? Explicaţia acestui studiu CRUNT, oferită pentru EVZ de un mare ONCOLOG din România

Nu puţine sunt studiile care arată că între grupele de sânge şi bolile de cancer există o legătură. Zilele acestea, internetul a fost „sufocat” de apariţia mai multor astfel de studii, făcute de britanici şi de americani, care spun că personele cu anumite grupe de sânge sunt predispuse la îmbolnăvirea de cancer gastric! Potrivit unui mare oncolog român, astfel de studii nu sunt altceva decât „bancuri de prost gust”
Grupele de sânge pot avea legătură cu unele boli

Cercetări recente, făcute de oameni de ştiinţă de la universităţile americane au relevat că persoanele care au grupele de sânge A sau B au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de malarie, comparativ cu cei cu grupa 0. Cât priveşte riscul de cancer, cei ce au grupa de sânge 0 prezintă un risc mai mic de a face cancer gastric.

„Cauza principală a cancerului gastric este un microb. Bacteria numită Helicobacter pylori este una dintre cele mai cunoscute cauze infecţioase ale cancerului gastric. Motivul pentru care tipul A de sânge – şi posibil şi B – este la un risc crescut de cancer gastric este legat de răspunsul inflamator diferit. Aceste persoane sunt mai predispuse la efectul acestei bacterii”, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Vermont.

Ei bine, studiile bombastice ale americanilor sunt desfiinţate de către unul dintre cei mai mari doctori oncologi din România, pe care colegii îl „alintă” „doctorul-ştiinţă”, datorită implicării specialistului în cele mai elaborate studii ştinţifice din domeniul oncologiei.

Un tratament anti-leucemie ar putea da rezultate și împotriva cancerului de pancreas

Un tratament folosit pentru a trata leucemiile și limfoamele ar putea eficientiza, de asemenea, chimioterapiile menite să combată cancerul de pancreas, unul dintre cele mai letale forme de cancer, potrivit unui studiu ale cărui concluzii au fost prezentate miercuri la Barcelona, relatează AFP.

Studiul se bazează pe un experiment realizat pe șoareci de un grup de cercetători de la Institutul de oncologie al Spitalulului Vall d’Hebron din Barcelona, urmând ca anul acesta să fie realizate teste pe bolnavi afectați de acest tip de cancer, cu o rată a mortalității de 95%.

“Celulele canceroase se află sub un fel de carapace formată din fibre. Această carapace le protejează împotriva chimioterapiei și este unul din motivele pentru care ea nu este eficientă și nu își poate atinge ținta”, a explicat AFP șefa echipei de experți, Laura Soucek.

În cadrul experimentelor realizate pe șoareci cu adeno-carcinoame (tumori maligne), cercetătorii au administrat cobailor substanța Ibrutinib, folosită de obicei în leucemii. “Rezultatele au fost surprinzătoare (…) Ibrutinib a atacat carapacea și a subțiat-o. Brusc, celulele canceroase au devenit mai accesibile chimioterapiei’, a spus ea.

Soţia lui Tom Hanks, cancer mamar

tom_hanks_rita_wilsonINTERVENŢIE. Rita Wilson, soţia actorului american Tom Hanks, a fost diagnosticată cu cancer mamar, iar la sfârşitul săptămânii trecute a suferit o dublă mastectomie. Actriţa în vârstă de 58 de ani a aflat despre boală la începutul acestei luni, în urma unei mamografii. Iniţial, doctorii nu au depistat nimic, însă la a doua interpretare au reuşit să detecteze această formă de cancer.

Pagina 1 din 6312345...102030...Ultima Pagină »