CAPITOLE

Aboneaza-te

Intra in lista de discutii pentru stirile AfacereaMea.RO.

Vă recomandăm să mai vizitaţi!

Clinica NERA de recuperare oncologica

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, bai si bucatarii

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase. Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Vindecări MIRACULOASE. Sportivi celebri care au învins CANCERUL

Cancerul este o boală îngrozitoare, o plagă aruncată asupra societăţii contemporane, în ultimii ani devenind principala cauză de mortalitate în rândul bolilor. Chiar şi un sportiv de top, cu o excelentă condiţie fizică, poate fi doborât de cancer, personalităţi remarcabile fiind răpite anual dintre noi de această boală. De-a lungul vremii au existat însă şi miracole, iar unii sportivi celebri s-au dovedit mai puternici decât cancerul şi au reuşit să-l învingă.

Saku Koivu (hochei pe gheaţă, Finlanda)

Căpitan al naţionalei de hochei a Finlandei, cu care a fost vicecampion olimpic la Torino, în 2006, Saku Koivu a jucat timp de 22 de ani (1992-2014) în NHL, pentru Montreal Canadians. În 2001, pe când avea 27 de ani, în timpul unui zbor dinspre Finlanda spre America de Nord, a început să simtă disconfort în stomac, iar investigaţii ulterioare aveau să releve prezenţa unei tumori maligne în interiorul abdomenului său. Koivu a luptat cu boala şi, spre surprinderea tuturor a revenit pe gheaţă în aprilie 2002, fiind ovaţionat peste cinci minute de spectatorii prezenţi în sala din Montreal. În acea primăvară Koivu chiar i-a ajutat pe cei de la Canadians să prindă un loc în play-off-ul NHL. Acum are 40 de ani, s-a retras din hochei anul trecut şi are o fundaţie prin care luptă împotriva cancerului.

Puterea Sfintei Liturghii

Sfanta Liturghie

În urmă cu trei ani am primit o scrisoare din oraşul Katerini în care se afla un pomelnic. Am luat legătura cu persoana respectivă şi, printre altele, mi-a spus că are un copil de cinci ani, dar că soţia lui nu mai poate rămâne însărcinată. Cu toate că a fost pe la diferiţi medici şi a urmat tot felul de tratamente nu s-a rezolvat nimic. M-a rugat să-i pomenim la Sfânta Liturghie.

I-am pomenit timp de 40 de zile, după care primesc un telefon de la el, spunându-mi, plin de bucurie, că soţia lui a rămas însărcinată.

După câteva zile m-a sunat din nou, spunându-mi că are un prieten care este căsătorit de câţiva ani, dar nu poate avea copii. Mi-a dat numele lor şi i-am pomenit şi pe ei la 40 de Litur-ghii. Cu ajutorul Maicii Domnului a rămas şi soţia prietenului însărcinată.

La timpul cuvenit soţia lui a născut o fetiţă şi i-au pus numele Stela-Maria, apoi la scurt timp a născut şi soţia prietenului său, tot o fetiţă, şi i-au pus numele Ana-Maria.

Dumnezeu i-a binecuvântat din plin, deoarece amândouă soţiile au rămas iar însărcinate, născând câte un băieţel; primul numindu-l Dimitrie, iar pe al doilea Petru. Mare este credinţa acestor oameni!

În legătură cu Sfânta Liturghie pot să spun că are o mare putere, deoarece mulţi oameni au primit ajutor de la Dumnezeu după ce au fost pomeniţi, unii vindecându-se chiar de cancer! Spunea un sfânt că prin Sfânta Liturghie sunt ajutaţi şi cei care au murit, căci mii de suflete se scot din iad şi se duc în rai prin pomenirea la dumnezeiasca slujbă!

„Dă-mi 1 leu, te rog, ca să construim un spital pentru copii”. CEL MAI BUN TATĂ le propune românilor un proiect în premieră

Un bucureştean de 37 de ani şi-a propus să construiască primul spital de oncologie şi hematologie pediatrică. Adică un loc unde să trateze şi să vindece cancerul la copii. Pentru asta, el cere fiecărui român să doneze un leu o dată la nouă luni. În trei ani s-ar strânge 18 milioane de euro, iar spitalul ar putea fi construit. Cu banii noştri, pentru noi.

“Dă-mi 1 leu, te rog! Ca să construim un spital pentru copii. Cel mai bun tată”. Recunoaşte, cititorule de gândul, fie că eşti părinte, fie că nu ai copii, că un astfel de text spune o poveste. Una care te intrigă, care te face să fii curios – vrei să ştii cine-i omul. Poate spui încântat „uau”, poate dai primul Share unei postări care nu-ţi cere like-ul şi faci gestul simplu de a spune “Mă bag”. Şi, odată cu asta, donezi pentru un proiect ce poate părea nebunesc. Cel al construirii unui spital privat pentru copii, care ar putea fi realitate în trei ani dacă fiecare român care trăieşte în această ţară ar dona 1 leu o dată la 9 luni. S-ar strânge astfel 80.000.000 lei. Da, aţi citit bine: optzeci de milioane de lei. „De ce nu?”, îţi zici. Doar ani de zile ai cotizat la stat, finanţând cu banii tăi sistemul medical bolnav.

Ce faci: îi dai sau nu banii necunoscutului care-ţi spune o poveste? O poveste despre sănătate, despre copii, despre nevoi şi despre generozitate. O poveste despre puterea ta de a face lucrurile să se întâmple. Ce faci? Sunt români care au ales deja să doneze într-un cont în spatele căruia se află deocamdată o persoană fizică – un tată, Alex Zamfir, de 37 de ani.

PrezervativeIe cresc riscul cancerului de sân

prezervativAtunci cînd cercetătorii au comparat mai bine de 300 de femei cu şi fără cancer la sîn, ei au găsit o legătură curioasă între utilizarea prezervativelor şi incidenţa acestei afecţiuni. Rezultatele au indicat faptul că femeile care au utilizat metode de contracepţie sub forma barierelor fizice pe durata vieţii lor reproductive timpurii prezentau un risc de 5 ori mai mare de a dezvolta cancer la sîn.

Conform lui Arne Gjorgov, de la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Pennsylvania, neutilizarea metodelor de contracepţie de tipul barierei fizice poate scădea la jumătate incidenţa bolii.. „Riscul de a dezvolta cancer la sân este de aproape 5 ori mai mare la femeile care utilizează metode contraceptive de tipul barierei fizice, decît la cele care folosesc metode ce nu implică bariera fizică”, afirmă Gjorgov.

 

„Reducerea numărului de cazuri prin eliminarea tehnicilor contraceptive de tipul barierei fizice ar fi de nu mai puţin de 50% la femeile căsătorite din cadrul populaţiei”.

Teoria este bazată pe dovezile care arată că anumiţi compuşi care se găsesc în lichidul seminal, inclusiv prostaglandinele, sunt activi din punct de vedere biologic. Prostaglandinele funcţionează în mai multe moduri, printre altele reglând inflamaţiile, iar versiunile sintetice sunt folosite pentru a stimula concepţia. În cazul contraceptivelor de tipul barierei fizice, femeia nu este expusă lichidului seminal, prin urmare orice efect potenţial protectiv se pierde.

Pentru a testa teoria, femeilor li se adresează un număr de întrebări, inclusiv privitoare la metodele de contracepţie pe care le-au utilizat din pubertate şi pînă la 40 de ani. Metodele de tipul barierei fizice includ prezervativul, retragerea penisului, abstinenţa pe termen lung şi celibatul. Metodele contraceptive care nu implică bariera fizică cuprind diafragma, pilula, dispozitivul intrauterin, calendarul, spumele, jeleurile, spălăturile şi sterilizarea feminină.

Rezultatele arată că femeile care nu au fost expuse la lichidul seminal în perioada timpurie a vieţii lor reproductive, fie prin metodele contraceptive de tipul barierei fizice, fie prin infertilitatea partenerului, prezentau un risc de 4-5 ori mai mare de a dezvolta cancer la sân. „Riscul relativ este un rezultat care poate sugera că tehnicile contraceptive de tipul barierei fizice, ca şi infertilitatea masculină, joacă un rol mai mult decât întîmplător în cadrul acestei afecţiuni maligne la femeile căsătorite”, se menţionează în raport.

SUPA-MINUNE A LUI HIPOCRATE – detoxifiere, cancer, boli grave, slăbire

Această supă magică a fost folosită de medicul antic grec Hipocrate pentru detoxifierea pacienților grav bolnavi, și relansată mai târziu de doctorul Max Gerson, în cadrul unei terapii naturale pentru cancer și alte boli grave.

r

Supa lui Hipocrate:  rețeta originală

Această rețetă trebuie preparată conform unor indicații importante. Legumele trebuie fierte la foc mic. Prepararea la foc mare răpește valoarea nutritivă a alimentelor. De asemenea, legumele se fierb cu tot cu coajă, după ce au fost spălate cu atenție. În coaja legumelor se găsesc vitamine și minerale în concentrații prea mari pentru a ne lipsi de ele aruncând coaja la gunoi.

Ingrediente

• 1 cană de morcov
• 1 ceașcă de țelină
• 1 cană de praz
• ½ cană de pătrunjel
• 1 litru și jumătate de apă pură

Preparare

Legumele se spală bine (nu se curăță de coajă), se toacă mărunt și se pun la fiert în vasul cu apă. Se lasă la fiert la foc mic circa o oră și jumătate. Această supă trebuie consumată în cel mult două zile de la preparare. Pentru rezultate mai bune, folosiți un vas de inox, sau o oală care se închide bine. Pentru a elimina pesticidele, spălați legumele cu oțet.

Supă anti-cancer:  rețeta adaptată a lui Max Gerson

Această supă face parte din tratamentul naturist recomandat de medicul Max Gerson pacienților cu cancer.

Acesta este cel mai puternic antibiotic si remediu anti-cancer! Uite cum se prepara!

Acesta este cel mai puternic antibiotic si remediu anti-cancer! Uite cum se prepara! Mierea este bine cunoscuta a fi unul dintre cele mai bune remedii naturale. Acelasi lucru poate fi spus si despre turmeric. Insa atunci cand sunt combinate, aceste doua ingrediente au un puternic efect anti-inflamator, antibacterian si anti-cancerigen.

Spre deosebire de medicamentele chimice achizitionate din farmacii, amestecul de aur nu produce efecte secundare. De asemenea, aceasta combinatie are capacitatea de a imbunatati atat flora intestinala cat si intregul proces de digestie.

Ingrediente:

1 lingura de curcuma (turmeric)
100 de grame de miere
2 linguri de otet din cidru de mere
1 lingurita de coaja de lamaie rasa
Un varf de cutit de piper negru

Prevenirea cancerului – Seara Pavel Chirilă – 1 octombrie 2014

Cancerul şi prevenirea lui – întâlnire cu dl.dr. Pavel Chirilă, eveniment în cadrul căruia au fost lansate două volume:

„Întâmplări din Biserică şi Spital”, ed. Christiana, 2014

„Prevenirea cancerului”, ed. Presa Universitară Clujeană, 2014

Invitaţi:
prof.univ.dr. Pavel Chirilă
lector univ.dr. Cristian George Popescu
Răzvan Codrescu, director ed. Christiana

A fost operat de o tumoare osoasă şi, în timp ce aştepta rezultatul biopsiei, a avut o idee ingenioasă. Povestea unui elev premiant din Constanţa

A fost operat de o tumoare osoasă şi, în timp ce aştepta rezultatul biopsiei, a avut o idee ingenioasă. Povestea unui elev premiant din ConstanţaEra elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Constanţa şi se gândea ce să facă pentru ca aşteptarea chinuitoare pentru pacienţi să nu mai fie, în viitor, atât de lungă. „Rezultatul a venit într-o lună, sunt şi cazuri în care rezultatul vine mai târziu. A fost foarte greu, mai ales că eram după operaţie şi eram imobilizat la pat. De obicei, biopsia se face înainte de operaţie, dar eu am refuzat. Trebuia să mă duc, la acel moment, la două concursuri internaţionale, unul în SUA, la Houston, şi unul în Georgia, la Tbilisi. Din fericire, tumoarea era benignă. Nu era cancer”, povesteşte Dragoş Şerban.

Proiectul, calificat pentru cel mai mare concurs din SUA

S-a gândit atunci să apeleze la cunoştinţele sale în domeniul informaticii pentru a realiza un program care să facă diferenţa, pe baza unui RMN, între tumorile maligne şi cele benigne, în locul biopsiei. Programul său este conceput să analizeze tumorile cerebrale.  „Un medic face un RMN şi introduce imaginea tumorii în programul creat de mine. Acest program le trimite într-un algoritm de clasificare, Support Vector Machine, iar acest algoritm mă ajută să fac diferenţa între o tumoare malignă şi una benignă”, spune Dragoş Şerban. Algoritmul are la bază calcule statistice, dar şi deosebirile de textură dintre diferitele tipuri de tumori. „A trebuit să creez o bază de date, cu diferite tumori. Am folosit o bază de date internaţională open source. Există o lege la nivel mondial care protejează drepturile pacienţilor şi care spune că aceştia trebuie să-şi exprime consimţământul pentru ca imaginile să fie folosite. Din acest motiv, am reuşit să includ în baza de date doar 10 tumori, pentru a o perfecţiona trebuie să fac rost de mai multe”, a explicat elevul.

Pe 14 februarie, proiectul a fost medaliat cu aur la Concursul Naţional de Ştiinţe şi Tehnologii FirSTep de la Bucureşti şi s-a calificat pentru cel mai mare concurs de proiecte internaţionale, ISWEEP, care va avea loc, între 7 şi 18 mai,  în SUA, la Houston. El va participa la categoria ”Environment health disease prevention”.

De-a lungul timpului, Dragoş Şerban, a câştigat medalii la concursuri de proiecte din SUA, unul dintre ele organizat de NASA, din Turcia şi Georgia. Printre proiectele lui s-au aflat un mediu de lucru în care elevii pot învăţa noţiuni de fizică, pârghii şi scripeţi, printr-un program animat de pe un website, o aplicaţie care predă algoritmii de sortare, într-un mod interactiv, dar şi crearea unui material izolator bazat pe hârtie.

„Voi studia în străinătate, în ţară voi veni cu ideile”

Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiţii dobândeşti boala!

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.
stefan-manea-646x404

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate! Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor. Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală:

’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus, evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin:

Planta ULUITOR de SĂNĂTOASĂ: combate CANCERUL şi ULCERUL, previne CĂDEREA părului şi tratează HEMOROIZII

De departe, este cea mai puternică plantă medicinală din România, cu toate că puţini îi acordă locul cuvenit între remediile fitoterapeutice. Supranumită „buruiana atomică”, este una dintre cele mai controversate plante ce cresc pe meleagurile româneşti, din cauza conţinutului de acid aristolochic, despre care oamenii de ştiinţă au încă păreri împărţite.

Aristolochia clematitis L are, în limbajul popular, nu mai puţin de 13 denumiri, dintre care cea mai cunoscută este cea de mărul-lupului. Mai este numită şi cucurbețea, cucurbețică, dalac, fasolea-cioarei, lepădătoare, lingura-frumoaselor, lingura-popii, omag, păsulică, fasolică, remf şi limba lupului.

Este o plantă erbacee, perenă, cu flori de culoare galbenă și cu miros neplăcut, care crește în locuri cultivate și în tufișuri. Mult timp, a fost considerată a fi o plantă nefolositoare, o buruiană, însă cercetările fitoterapeutice recente au propulsat-o în topul plantelor medicinale, având puterea de a trata atât boli interne, cât şi externe.

De altfel, mărul-lupului era folosit în antichitate de către egipteni, pentru tratarea muşcăturilor de şarpe.

Planta are o valoare terapeutica deosebită în tratamentul ulcerului, iar, în cazul tumorilor maligne de gradul I şi II, dacă bolnavii o folosesc încă din faza incipientă, le poate vindeca. În general, mărul-lupului stabilizează evoluţia cancerului, oprind înmulţirea necontrolată a celulelor şi îmbunătăţind imunitatea organismului.

Pagina 1 din 5912345...102030...Ultima Pagină »