CAPITOLE

Vă recomandăm să mai vizitaţi!

Clinica NERA de recuperare oncologica

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, bai si bucatarii

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase. Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Breast Cancer Survivor Says Raw Food Diet Helped Her Heal

20140528212453-1973369_835972519749421_1413494418895877905_o

Janette Murray-Wakelin is a breast cancer survivor who credits a raw food diet, meditation, physical activity, and following her intuition for her ability heal. In the early 2000s, she was diagnosed with Stage 3 breast cancer and told that she had just six months to live, without any guarantees. However, within those same six months, she was given a clean bill of health and also went on to participate in hundreds of marathons in only one year.(1) That’s right, in just one year.

She explains that she was offered chemotherapy, but that it “didn’t make sense” to her.(1)

“I was already compromised, so why would I compromise myself further so I’d get another six months of being sick?”(1) Rather than embrace what she calls a “very fear-driven” mindset that many doctors create in such a situation, she shunned their chemo and radiation recommendations in favor of alternative methods that she felt were significantly wiser and healthier choices. “Most people go with what their doctor says because they don’t realize that they can take responsibility and control themselves,” Murray-Wakelin says.(1) 

diet-and-cancer
Continuaţi să citiţi despre “Breast Cancer Survivor Says Raw Food Diet Helped Her Heal”

CDC Admits 98 Million Americans Received Polio Vaccine Contaminated With Cancer Virus

VaccineThe CDC has quickly removed a page from their website, which is now cached, ( but now has been removed) admitting that more than 98 million Americans received one or more doses of polio vaccine within an 8-year span when a proportion of the vaccine was contaminated with a cancer causing polyomavirus called SV40. It has been estimated that 10-30 million Americans could have received an SV40 contaminated dose of the vaccine.

V40 is an abbreviation for Simian vacuolating virus 40 or Simian virus 40, a polyomavirus that is found in both monkeys and humans. Like other polyomaviruses, SV40 is a DNA virus that has been found to cause tumors and cancer.

SV40 is believed to suppress the transcriptional properties of the tumor-suppressing genes in humans through the SV40 Large T-antigen and SV40 Small T-antigenMutated genes may contribute to uncontrolled cellular proliferation, leading to cancer.

Michele Carbone, Assistant Professor of Pathology at Loyola University in Chicago, has recently isolated fragments of the SV-40 virus in human bone cancers and in a lethal form of lung cancer called mesothelioma. He found SV-40 in 33% of the osteosarcoma bone cancers studied, in 40% of other bone cancers, and in 60% of the mesotheliomas lung cancers, writes Geraldo Fuentes.

Dr. Michele Carbone openly acknowledged HIV/AIDS was spread by the hepatitis B vaccine produced by Merck & Co. during the early 1970s. It was the first time since the initial transmissions took place in 1972-74, that a leading expert in the field of vaccine manufacturing and testing has openly admitted the Merck & Co. liability for AIDS

The matter-of-fact disclosure came during discussions of polio vaccines contaminated with SV40 virus which caused cancer in nearly every species infected by injection. Many authorities now admit much, possibly most, of the world’s cancers came from the Salk and Sabin polio vaccines, and hepatitis B vaccines, produced in monkeys and chimps.

Zeci de bolnavi de cancer de la Institutul Oncologic sunt în pericol

surgery-chemo-radiationAcesta e strigătul de ajutor al unei femei care a fost diagnosticată cu cancer mamar în primăvara anului trecut. De atunci, fiecare zi a însemnat o luptă continuă nu doar cu boala, ci şi cu sistemul. Întâi, a fost nevoită să aştepte pe o listă două luni până a începe radioterapia. Acum, când în sfârşit a început tratamentul, sistemul de climatizare al aparatului s-a defectat.

Toţi cei 140 de pacienţi de la Institut speră ca aparatul să fie reparat rapid. Mulţi dintre ei nu mai au timp să aştepte. Unii suferă de cancer în stadiu incipient, alţii îşi numără zilele de viaţă.

Odată început tratamentul, trebuie să nu fie întrerupt. Aparatul care s-a stricat a fost folosit prima dată în 2002. În 2010, ar fi trebuit scos dn uz.

Medicii folosesc aparate vechi pentru că cele noi nu există. Sunt doar 12 aparate de radioterapie în spitalele de stat şi 50 de mii de bolnavi au nevoie să facă radioterapie. Cei mai mulţi sunt nevoiţi să aştepte luni întregi până încep tratamentul. Ceilalţi… mor. Ministerul Sănătăţii promite că anul viitor vor fi disponibile noi aparate de radioterapie.

Ceaiul medicinal Essiac

Caiul Essiac poate fi luat impreuna cu Dieta Budwig, dar nu face parte din protocolul original si nici nu este o alternativă la aceasta.

Ceaiul medicinal Essiac este o infuzie de plante, care a fost promovata pentru tratamentul cancerului de Rene Caisse, o asistentă canadiană. Ei i-a fost data, în 1920 de către un vraci  indian din tribul Ojibwa de langa Ontario –  Canada, o reteta pe baza de rădăcină de brusture, frunze de măcriș, scoarță de ulm și rădăcină de rubarbă indiana. Formularea tradiționala a continuat să fie folosita neschimbata pana in această zi.

Essiac Herbal TeaEssiac este pur și simplu numele Caisse scris invers. Un pahar mic de infuzie de Essiac se bea de două ori pe zi, înainte de mese. Nu face parte oficial din dieta Budwig dar mulți oameni consideră că este compatibil cu dieta Budwig.

a small cup of essiac teaCeaiul Essiac nu este neplăcut, are un gust vag ca apa de gura Ovaltine. Paharul de aprox. 100-150 ml poate fi diluat până la a-l face mai gustos. Este disponibil si sub formă de capsule, ceai (praf) și extract lichid concentrat. Cei mai mulți oameni ce folosesc  dieta Budwig folosesc ceaiul sub formă de pulbere. Ceaiul Essiac este acceptat de către majoritatea specialistilor ca fiind compatibil cu dieta Budwig, deoarece este pur și simplu un ceai de plante și ceaiurile de plante medicinale au facut întotdeauna parte din dieta.

 

Pe scurt despre Dieta Budwig: 15 puncte-cheie

1. Primul lucru pe care sa-l faceti dimineata  (dupa igiena si gimnastica de dimineata) - zeama de varza acra, de preferință facuta in casa. Zeama de varza, neîncălzită, are enzime, elemente probiotice si vitamine care ajuta sistemul digestiv sa metabolizeze alimentele si sa va imbunatati imunitatea.

2. Chiar înainte de micul dejun, ceai verde sau de plante medicinale.

3. Mic dejun - 3 linguri de ulei de iși 6 linguri de Branza dulce + 3 linguri de lapte, dacă este necesar pentru subtierea; se amesteca bine, se adaugă 2 linguri de seminte de in, proaspăt macinate, se adaugă fructe proaspete, suc de fructe, nuci crude, 1 lingurita de miere curata. După aceea, dacă inca va e foame, puteti folosi paine din cereale integrale, legume crude, și brânzeturi de calitate.

4. La mijlocul dimineții - suc proaspat de legume (morcovi, sfecla cu lămâie sau măr, sau alte verdeturi). Sucurile proaspete de morcovi sau de sfeclă sunt foarte importante pentru cei care lupta cu cancerul.

5. înainte de prânz - șampanie sau vin spumant cu lingura de semințe de in proaspat macinate sau semințe de in macinate intr-un pahar mic de suc de fructe. Sampania ajută la absorbția semințelor.

6. in jurul pranzului, plajă afara, timp de 1020 de minute [daca vremea va permite] fără loțiune de soare sau ochelari, expunandu-va cât mai mult posibil pielea. Evitați spălarea cu săpun după plajă. Astfel dati timp vitaminei D sa fie produsa si sa fie absorbita [24-48 ore]

7. Pranz - un prim fel de mancare constand dintr-o salata de legume crude sau de legume + sos Budwig. Dacă încă va este foame, fierbeti sau aburiti legume, cereale si fasole, linte sau cartofi.

8. Desertul mesei de prânz - Trebuie să luati a doua portie de 3 linguri de ulei de in și 6 linguri branza dulce cu un pic de lapte, bine amestecate. Adăugați fructe crude, suc de fructe, nuci crude, miere curata și alte arome care va plac.

9. Mijlocul dupa-amiezei - 1 lingură de seminte de in integrale, proaspăt măcinat și adăugate la 3 – 8 ml de suc curat de fructe, facut in casă sau cumparat de la magazin.

10. REDUCEREA STRESULUI / PRACTICI DE RELAXARE rugaciuni pentru a vă odihni sufletul si mintea. Stresul cronic poate fi foarte dăunător.

11. Sfarsitul după-amiezii - suc de papaya sau ananas, 100-250 ml, cu 1 lingură de seminte de in, integrale, proaspăt măcinate.

Tranzitia catre dieta Budwig

Dr. Budwig a scris în cartea sa din 1977, carte numita “Der Tod des Tumors” (Moartea tumorii), la p. 167:

“In boala de ficat și cea de vezica biliară noi recomandam în primul rând doar seminte de in (macinate), timp de mai multe zile, pe lângă dieta obisnuita. Abia după câteva zile putem începe cu dieta ulei / proteine. De exemplu, 1 lingura de branza dulce se amesteca cu 1 lingurita ulei de seminte de in. Apoi se creste treptat în funcție de severitatea cazului și de toleranță. Efectul rapid și benefic al Dietei Ulei / proteine este deosebit de evident la astfel de oameni bolnavi.”

În cartea sa “Carte de Bucate Dieta Ulei/proteine”, Dr. Budwig a explicat puțin diferit dieta de tranziție iar în ultima ei carte, din 1999, “Cancer – Problema și Solutie”, la p. 115, ea enumera alimentele pentru o dieta de tranzitie. Mai jos este un rezumat cu modul în care s-ar putea să se urmeze dieta de tranzitie de la 1 la 3 zile, inainte de a începe Dieta Budwig. Acest lucru este util pentru cancerele pancreatice și, de asemenea, pentru alte tipuri de cancer.

Practic, mesajul din cartea sa din 1999 este de a mânca ceva natural si zemos, ușor de digerat: terci din fulgi de ovăz, la care se adauga seminte de in macinate. Se manacca atat de des va cat va este confortabil în timpul zilei, împreună cu sucuri proaspat făcute (asa-i cel mai bine), sau sucuri curate cumparate de la magazin in care, de asemenea, adăugati seminte de in, proaspăt măcinate. Sucul și semințele trebuie amestecate sub agitare în gură, mestecate și amestecate cu saliva, înainte de înghițire. Fulgi de ovăz ar trebui să fie, de fiecare dată, în stare proaspătă.

Urmatoarele alimente sunt sugerate pentru a fi consumate în primele 1-3 zile ale dietei de tranziție. Cantitatile trebuie adaptate la pacient.

1] Terciul din fulgi de ovaz la care s-a adăugat semințe de in proaspăt macinate; se consuma de trei ori pe zi sau de câte ori este necesar.
2] suc de morcov presat proaspăt, la mijlocul dimineții (ora 9,30:10,30).
3] ceaiuri naturiste sau ceai verde, caldute, de 3 ori pe zi, îndulcit numai cu un pic de miere.

Iata retetele de ovaz nr 157 și nr 162 din carte de bucate a Dr. Budwig:
1 cană de apă (= 250 ml)
3 o lingura de fulgi de ovaz
3 o lingura de seminte proaspat macinate

Se pun fulgii de ovăz în apă rece și se aduce la fierbere.

Se adaugă semințele de in măcinate și se aduce la fierbere rapid, apoi se lasa sa stea timp de 10
minute. Pentru cei foarte bolnavi, se trece întreaga masă printr-o sită. Acest terci este foarte sănătos … și poate fi combinat cu un pic de lapte. De asemenea, este valoros pentru reglarea digestiei.

Budwig videos

Pentru cunoscatorii de limba engleza va indemnam sa vizitati

http://www.budwig-videos.com/

Tratarea cancerului cu brânză dulce şi ulei de in

Dr. Johanna Budwig a vindecat timp de 40 de ani bolnavi de cancer numai cu dietă alimentară şi cu un amestec de brânză dulce cu ulei de in presat la rece. După cercetările ei îndelungate, pentru care a şi fost nominalizată de 7 ori pentru premiul Nobel, uleiul rafinat blochează multe funcţii la nivel de celulă şi organe şi împiedică alimentarea celulelor cu oxigen. Amestecul de ulei de in cu brânză dulce dă oxigen şi anumite substanţe sulfuroase cu care membrana celulelor se poate reface.

Ulei de in presat la rece se poate procura de la “Plafar” sau de la” Ronatura” în Bucureşti

Mai multe informaţii despre dietă găsiţi aici: Dr. Budwig Protocol

Reţeta se mai găseşte şi în acest articol: Dieta Budwig – Brânza de vaci şi ulei din seminţe de in

În filmuleţul următor este prezentat şi modul de preparare al amestecului minune.

Terapia Gerson

http://gerson.org/

Royal Rife şi tratamentul pentru cancer

În 1999, au fost descoperite mai multe casete audio, uitate. Pe benzi se aflau vocile câtorva oameni aflați în centrul evenimentelor care fac subiectul acestui film documentar: un tratament revoluționar pentru cancer. Casetele aveau peste 40 de ani vechime și spuneau povestea poate a celei mai importante povești medicale a secolului XX.

În centrul poveștii se află doctorului Royal Rife, un nume aproape necunoscut în istoria științei. În anii ’30, Royal Rife susținea că prin folosirea unui microscop optic special putea să studieze anumiți microbi, mult prea mici pentru a putea fi văzuți cu tehnologia de până atunci. Mai multe, Rife, care lucra cu unii din cei mai cunoscuți cercetători din lume, a afirmat că prin utilizarea unui fascicul de lumină inventat chiar de către el anumiți agenți patogeni puteau fi distruși.

Mai important, Rife susținea că prin acest tratament descoperise tratamentul pentru cancer. Teoriile sale au fost, însă, respinse de asociațiile medicale din anii ’50. Mai mult, cei care promovau terapia lui Rife au fost condamnați pentru fraudă, iar lumea medicală a clasificat munca cercetătorului drept pseudomedicină. Și totuși, există un adevăr în cele spuse de doctorul Rife? A fost descoperit, de fapt, leacul pentru cancer?

Pagina 1 din 5612345...102030...Ultima Pagină »