CAPITOLE

Aboneaza-te

Intra in lista de discutii pentru stirile AfacereaMea.RO.

Vă recomandăm să mai vizitaţi!

Clinica NERA de recuperare oncologica

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, bai si bucatarii

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase. Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Sa-i pomenim in rugaciunile noastre…

amintire_cancer

Olivia Steer, CONTESTAŢIE-ŞOC la adresa Angelinei Jolie: „Cancerul ovarian e provocat de … FRICĂ”

Jurnalista Olivia Steer revine cu o nouă teorie halucinantă: cancerul ovarian e provocat de… frică. Ea contestă, astfel, exemplul Angelinei Jolie, urmat de mii de femei din lume, de a-și extirpa sânii și ovarele pentru a scăpa de cancer. Mai mult, o acuză pe actriță că încurajează femeile să se mutileze.

Reacția Oliviei Steer vine după ce Vlad Mixich (hotnews.ro) a comparat-o cu actrița americană. „Ca şi Angelina Jolie, doamna Steer nu are nicio pregătire medicală. Dar, spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer are încredere doar în cei care-i confirmă propriile teorii. Rămâne insensibilă la miile de date medicale şi sutele de mii de experţi care afirmă contrariul a ceea ce predică ea. Spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer se consideră o victimă. Spre deosebire de Angelina Jolie, doamna Steer nu îşi foloseşte notorietatea pentru a răspândi încredere, ci frică. Acea frică încolăcită, conspiraţionistă, care ţi se înfige ca un vierme în creier şi în care orice e posibil, mai puţin dialogul”, scrie Mixich.

„Campania de mutilare a fost glorificată de lumea medicală”

În replică, Olivia Steer susține că frica stă la baza bolilor: „Din frica teribilă de a nu face cancer ovarian, Angelina Jolie și-a extirpat ovarele și trompele uterine, deși era sănătoasă, iar asta la doi ani după ce și-a amputat ambii sâni perfect sănătoși, decizie luată tot sub imperiul fricii de moarte. În ambele cazuri, a îndemnat femeile perfect sănătoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, să-i urmeze exemplul, campanie de mutilare susținută de toată mass-media și glorificată de lumea medicală, ca fiind un act de mare responsabilitate și curaj. La polul opus se află Livia Bonarov, bolnavă de cancer în stadiul III, cu șanse de supraviețuire minime spre deloc, dar care n-a vrut să știe ce-i frica”.

Verdictul medicilor: scoaterea ovarelor, o nouă șansă la viață

Teoria Oliviei Steer e din nou contrazisă categoric de specialiști. „În mare parte, cancerele de sân sunt dependente de estrogeni, produși cel mai mult de ovare. Dacă ai cancer de sân care e estrogenodependent, scoți tumoarea, apoi faci radioterapie sau chimioterapie. În funcție de rezultatul histopatologic, dacă e vorba de un cancer malign confirmat, trebuie să elimini din organism orice sursă de estrogeni. Și atunci se scot și ovarele la un an, doi după intervenția chirurgicală de scoatere a sânilor. Ovarectomia (scoaterea ovarelor) e complementară mastectomiei (scoaterea sânilor). Aceste intervenții asigură o rată de supraviețuire mult mai mare. Ovarectomia se face doar la femeia tânără care produce estrogeni. Ovarele femeilor la menopauză nu mai produc estrogeni”, a explicat, pentru „ring”, medicul Cristina Dobre.

Angelina Jolie, LĂUDATĂ de către experţii în oncologie: Decizia ei este curajoasă şi are puterea de a influenţa

Experţii în oncologie au lăudat decizia luată de Angelina Jolie, care, încercând să elimine riscul de cancer ovarian, a suportat o operaţie de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine, la doi ani după o dublă mastectomie, şi au spus că decizia ei este „curajoasă şi are puterea de a influenţa”.

angelina_jolie_2

Angelina Jolie, care este actriţă, regizor de film, filantrop, soţie a actorului Brad Pitt şi mamă a şase copii, a anunţat prin intermediul unui editorial publicat marţi în The New York Times că a suportat acea operaţie în urmă cu o săptămână, după ce mai multe teste sangvine au dezvăluit prezenţa în organismul ei a unor markeri biologici care ar fi putut să reprezinte semnale ale unui cancer incipient.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, este purtătoare a genei BRCA1, care creşte considerabil riscul de cancer mamar şi ovarian. Mama ei a murit de cancer ovarian la vârsta de 56 de ani.

Experţii în oncologie au lăudat decizia vedetei hollywoodiene de a face în mod public această dezvăluire, considerând că editorialul scris de Angelina Jolie va creşte gradul de conştientizare în rândul publicului larg asupra importanţei pe care o au testele genetice şi operaţiile cu rol preventiv în ceea ce priveşte scăderea riscului de cancer mamar şi ovarian.

„Imi scot pălăria în faţa ei”, a spus profesorul Robert DeBernardo, specialist în ginecologie şi oncologie la Ob/Gyn & Women’s Health Institute din cadrul Cleveland Clinic. „Ea a făcut mult bine pentru femeile din lumea întreagă, crescând gradul de conştientizare în privinţa testelor BRCA şi a opţiunilor pe care le au femeile”.

„A fost o decizie incredibil de curajoasă”, spune Marleen Meyers, profesor şi medic la Laura and Isaac Perlmutter Cancer Center, afiliat Langone Medical Center din New York. Angelina Jolie a spus în acelaşi editorial că a preferat să îşi anunţe în mod public decizia pe care a luat-o, pentru ca femeile din lumea întreagă să afle despre opţiunile medicale pe care le au la dispoziţie.

„Am trecut prin ceea ce îmi imaginez că au trecut şi au simţit mii de alte femei”, spune în acel articol Angelina Jolie. „Mi-am spus mie însămi să rămân calmă, să fiu puternică şi că nu am niciun motiv să cred că nu voi trăi suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescând şi pentru a-mi cunoaşte nepoţii”.

În urma operaţiei, medicii nu au descoperit în organismul ei urme de cancer, spune actriţa americană, însă acea intervenţie chirurgicală a făcut-o să intre într-o menopauză forţată. De asemenea, actriţa nu va mai putea să aibă copii biologici.

„Mă simt în continuare feminină şi mândră de alegerile pe care le-am făcut pentru mine şi familia mea. Ştiu că fiii şi fiicele mele nu vor fi niciodată nevoiţi să spună: «Mama a murit de cancer ovarian»”, a adăugat vedeta americană. Angelina Jolie, câştigătoare a unui premiu Oscar şi care a regizat de curând filmul „De neînvins/ Unbroken”, o dramă inspirată din Al Doilea Război Mondial, spune că medicii i-au inserat o pompă de progesteron în uter care o va ajuta să îşi menţină echilibrul hormonal şi să prevină dezvoltarea unui cancer uterin.

Un studiu realizat în 2013 a arătat faptul că decizia luată în acelaşi an de vedeta americană – anunţată tot prin intermediul unui editorial publicat în The New York Times – de a suporta o mastectomie dublă pentru a-şi reduce riscul de cancer mamar a determinat o creştere spectaculoasă a cererilor de teste genetice, generând în rândul publicului larg un veritabil fenomen, denumit de specialişti „Efectul Angelina Jolie”.

Un coleg al profesorului Robert DeBernardo, specialistul în ginecologie şi oncologie Jason Knight, speră că noul anunţ făcut de Angelina Jolie va genera discuţii serioase în rândul pacientelor şi a familiilor acestora şi va ameliora accesul la operaţiile preventive, cu rol de reducere a riscului de cancer.

„Este o decizie foarte personală, una care trebuie să fie luată după o bună cunoaştere a tuturor informaţiilor medicale”, a adăugat medicul american. Luna trecută, un studiu realizat de fundaţia AARP a descoperit că numărul testelor de detectare a genei BRCA a crescut cu aproape 40% după anunţul public făcut de Angelina Jolie în mai 2013, de la o medie de 350 pe săptămână la 500 pe săptămână. Aceste teste au rămas la un nivel ridicat pentru tot restul anului. Medicul Marleen Meyers spune că anunţurile publice făcute de Angelina Jolie vor determina tot mai multe persoane să îşi facă aceste teste genetice, să analizeze posibilitatea unor operaţii cu rol preventiv şi să vorbească în mod deschis despre menopauză şi terapiile de substituţie hormonală.

„Cred că lucrul cel mai important care va decurge din anunţurile ei publice va consta într-o diminuare a fricii şi într-o creştere a dialogului”, a adăugat acelaşi medic. Operaţia de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine pentru a reduce riscul de cancer a devenit, în ultimii ani, o opţiune pentru un număr tot mai mare de femei. Însă această intervenţie chirurgicală nu elimină complet riscul de cancer, deoarece cel ovarian poate să se întindă adeseori şi la celulele abdominale.

Celine Dion, DEZVĂLUIRI despre CUMPLITA BOALĂ a soţului: „Îl hrănesc cu ajutorul unui tub” (VIDEO)

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a dezvăluit într-un interviu recent faptul că îl hrăneşte pe soţul ei, diagnosticat cu cancer, în decembrie 2014, cu ajutorul unui tub.

În august 2014, Céline Dion a anunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale, informează contactmusic.com.

Soţul ei, René Angelil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. „Nu poate să îşi mai folosească gura. Nu poate să mănânce, aşadar eu trebuie să îl hrănesc cu ajutorul unui tub. Trebuie să îl hrănesc de trei ori pe zi. Fac asta eu însămi. Întâi îl hrănesc pe soţul meu, apoi prepar mesele pentru copiii noştri”, a dezvăluit artista, în vârstă de 46 de ani.

Cântăreaţa canadiană, care are cu René Angelil, fostul ei manager, trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani -, spune însă că nu a renunţat la speranţă şi crede că soţul ei se va însănătoşi. „Luăm lucrurile pas cu pas, zi după zi. Am ales să trăim”, a adăugat artista în acest interviu acordat pentru ABC News.

Resurse pentru cancere terminale

https://stage4living.wordpress.com/

http://latestagecancer.com/

CANCERUL a RĂPUS-O! O ACTRIŢĂ CELEBRĂ s-a STINS

cancer_lumanariActriţa de film şi televiziune Alberta Watson, protagonista serialelor „Nikita/ La Femme Nikita” şi „24 de ore/ 24″, a murit la vârsta de 60 de ani, din cauza unui cancer limfatic, sâmbătă, într-un spital din Toronto.

Artista canadiană a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a interpretat în serialul american „Nikita/ La Femme Nikita” rolul Madeline, o femeie cu o inteligenţă machiavelică şi un nemilos director adjunct al unei agenţii secrete, Section One. Serialul a rulat pe micile ecrane nord-americane din 1997 până în 2001, informează site-ul revistei Variety.

Alberta_WatsonAlberta Watson a apărut şi într-un remake al acestui serial, difuzat în anii 2010 de postul CW, în care a interpretat rolul senatoarei americane Madeline Pierce. Vedeta canadiană a fost diagnosticată cu cancer limfatic la scurt timp după debutul filmărilor pentru cel de-al doilea sezon al acestui serial TV.

A jucat şi în serialul „24 de ore/ 24″, produs de studiourile Fox, în care a interpretat rolul Erin Driscoll. Alberta Watson s-a remarcat şi pe marele ecran, interpretând roluri memorabile în filme precum „Spanking the Monkey”, debutul regizoral din 1994 al cineastului David O. Russell, în drama romantică „In Praise of Older Women” din 1978, dar şi în spectaculoasa adaptare cinematografică a musicalului „Hedwig and the Angry Inch” din 2001.

DECIZIE-ŞOC! Angelina Jolie, o nouă operaţie împotriva cancerului

angelina_jolieActriţa americană Angelina Jolie a suportat recent o intervenţie chirurgicală de extirpare a ovarelor, după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer.  „A fost telefonul pe care orice femeie speră să nu-l primească niciodată”, afirmă autorii acestui articol publicat pe site-ul revistei People.

După ce a suportat şi o dublă mastectomie preventivă în urmă cu doi ani, pentru a-şi reduce riscul de a se îmbolnăvi de cancer, actriţa Angelina Jolie – care şi-a pierdut mama, bunica maternă şi o mătuşă din cauza acestei boli – a primit un apel telefonic din partea medicului ei, în urmă cu două săptămâni, care i-a comunicat rezultatele unui test sangvin.

Potrivit declaraţiilor vedetei hollywoodiene, publicate într-un editorial apărut marţi în The New York Times, medicul i-a spus actriţei că testul în cauză a dezvăluit prezenţa în organismul ei a unor markeri biologici care ar putea fi interpretaţi ca semnale ale unui cancer aflat într-un stadiu incipient.

„Am trecut prin ceea ce îmi imaginez că au trecut şi au simţit mii de alte femei”, spune în acel articol Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani. „Mi-am spus mie însămi să rămân calmă, să fiu puternică, şi că nu am niciun motiv să cred că nu voi trăi suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescând şi pentru a-mi cunoaşte nepoţii”.

La puţin timp după aflarea acelei veşti, Angelina Jolie l-a contactat telefonic pe soţul ei, actorul american Brad Pitt. „Partea frumoasă a unor astfel de momente de viaţă constă în faptul că, atunci, există atât de multă claritate. Conştientizezi imediat pentru ceea ce trăieşti şi care sunt lucrurile care contează. E un factor catalizator şi te ajută să îţi menţii calmul”, scrie vedeta americană, care are şase copii.

În aceeaşi zi, Angelina Jolie a mers să discute cu medicul care a tratat-o şi pe mama ei, Marcheline, care a murit în 2007 din cauza unui cancer ovarian. „Ea (doctoriţa, n.r.) a fost devastată când m-a văzut. Mi-a spus: «Arăţi exact ca ea»”, scrie actriţa americană în acelaşi articol. „Asta m-a terminat”, a adăugat ea.

Vedeta hollywoodiană a aşteptat alte cinci zile pentru sosirea rezultatelor unor teste suplimentare, efectuate pentru a vedea dacă în corpul ei există deja tumori canceroase. „Am petrecut acele cinci zile ca şi cum mă aflam într-o ceaţă densă, dar am participat la meciul de fotbal al copiilor mei şi am făcut tot ce am putut pentru a rămâne calmă şi concentrată”, a dezvăluit Angelina Jolie.

În cele din urmă, rezultatele au sosit, iar actriţa a aflat că testul de depistare a eventualelor tumori a ieşit negativ. „Eram extrem de fericită, deşi, din cauza acelui test radioactiv, nu puteam să îmi îmbrăţişez copiii. Exista în continuare riscul unui cancer în stadiu incipient, dar acel risc era minor în comparaţie cu riscul generat de situaţia în care aş fi avut deja o tumoare. Spre uşurarea mea, dispuneam în continuare de opţiunea îndepărtării pe cale chirurgicală a ovarelor şi a trompelor uterine şi am ales să fac acest lucru”, a adăugat vedeta americană. Nu a fost însă o decizie uşoară, deoarece extirparea ovarelor o va „împinge” pe actriţă într-o menopauză forţată.

Tumorile mamare, vindecabile

tumori_sanŞANSĂ. Tehnologia modernă ne permite depistarea tumorilor chiar înainte ca acestea să fie clinic palpabile. În scopul depistării precoce a bolii, după vârsta de 30 de ani, este indicată o ecografie mamară anual, iar după 40 de ani o mamografie anual. Tumorile diagnosticate în stadiu incipient, preclinic, pot fi vindecate.
Continuaţi să citiţi despre „Tumorile mamare, vindecabile”

Regresia spontană a cancerului


„Motto”: „Scopul meu prezent nu e să laud un remediu nou, ci să afirm un fapt concret – anume că un cancer, chiar şi avansat şi de durată lungă, poate să se retragă, iar uneori se vindecă. Există un remediu pentru cancer, în afara extirpării chirurgicale… Aceste cazuri… reprezintă soarele speranţei noastre”.

Sir Alfred Pearce Gould (1910)

 

Sfîntul care patronează regresia spontană a cancerelor este Sfîntul Peregrine. Pe cînd era un preot tînăr, el a fost programat pentru amputarea piciorului stîng din cauza unui cancer. În noaptea de dinainte de intervenţia chirurgicală, el s-a rugat fierbinte şi a visat că s-a vindecat. La trezire, visul lui devenise realitate. A trăit pînă la vîrsta de 80 de ani, murind în 1345, fără nici o urmă de cancer. Pe durata vieţii lui îndelungate, el s-a dedicat slujirii celor afectaţi de astfel de probleme şi a fost canonizat ca Sfîntul Peregrine în 1726. Doctorul William Boyd, profesor emerit de patologie la Universitatea din Toronto şi o autoritate în domeniul regresiei spontane a cancerului, a sugerat ca tumorile care dispar spontan să fie numite „tumori ale Sfîntului Peregrine”.

Cît de frecvent regresează spontan cancerul, lăsînd persoana sănătoasă? Opiniile variază. Cercetătorii T. C. Everson şi W. H. Cole au adunat 176 de cazuri de regresie spontană a cancerului (RSC), raportate în diferite ţări de pe cuprinsul lumii şi au concluzionat că RSC se produce în unul din 100.000 de cazuri de cancer. Alte autorităţi cred că incidenţa poate fi mai mare, poate de unul la 80 000 de cazuri.

Dacă aceste statistici sînt adevărate, RSC este un fenomen neobişnuit, iar asta e puţin spus. Prin urmare, dacă RSC este cu adevărat „soarele speranţei noastre”, acesta e un soare care nu străluceşte cu prea multă putere.

Analizînd cele 176 de cazuri de RSC, Everson şi Cole au descoperit că aproape orice terapie pare să funcţioneze doar o parte din timp. Regresia cancerului a urmat unor măsuri foarte diverse, printre care rugăciunea de mijlocire, convertirea la religia Ştiinţa Creştină, cataplasme cu noroi, terapie bazată pe vitamine şi hrănirea forţată. RSC a fost raportată chiar după aplicarea unor tratamente cu şocuri electrice asupra creierului şi în urma comei induse prin administrarea de insulină. Aceşti cercetători au concluzionat că, de vreme ce aproape oricare tratament părea să funcţioneze ocazional, nu în mod consistent, toate aceste măsuri erau la fel de inutile şi că RSC nu e decît un eveniment aleatoriu, aflat cu desăvîrşire dincolo de controlul unui pacient individual. Conform acestui punct de vedere, dispariţia cancerului de tipul Sfîntului Peregrine nu avea nimic de-a face cu rugăciunea; el s-ar fi produs oricum din motive care sînt esenţialmente obscure şi impredictibile. Sfîntul s-a numărat pur şi simplu printre cei norocoşi. În orice caz, aceste evenimente sînt mult prea rare ca să constituie o speranţă pentru oamenii suferinzi de cancer, mai ales de vreme ce ei nu le pot controla.

Ceaiul-minune care se bea dimineața! Arde grăsimile, detoxifiază și te face să te simţi mai bine

Sănătatea organismului este mai importantă decât orice, iar pentru a o menţine, este nevoie să avem grjiă la alimentaţie şi nu numai. Unul dintre cele mai importante organe din corp este ficatul pentru că ajută la producerea de glutation, transformă lumina soarelui în vitamină D3. În acest mod se filtrează şi se curăţă sângele de toxine.

Există o soluţie foarte bună pentru a-ţi începe ziua care îţi va detoxifia tot corpul şi care va elimina toxinele într-un mod natural. Astfel metabolismul va fi mai bine stimulat, sistemul imunitar se va întări, iar corpul va intra într-o stare alcalină şi bolile vor sta la distanţă, conform site-ului secretele.com.

Această reţetă se realizează din ingredinte naturale care vor face minuni pentru organism. Iată cum se prepară acest ceai-minune!

Ingrediente:

Pagina 1 din 6012345...102030...Ultima Pagină »