CAPITOLE

Vă recomandăm să mai vizitaţi!

Clinica NERA de recuperare oncologica

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Beciuri / Pivniţe

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse. Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 50 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, bai si bucatarii

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase. Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii si de 100 de ani.

Termoizolaţii Perfecte

TERMOIZOLATII
Tot ce aveţi nevoie pentru o protecţie termică potrivită pentru dvs. Confort termic. Rezolvam punti termice si condens.

Fructul miraculos care distruge cancerul

Graviola în Brazilia, Guanabana în spaniolă, și „Soursop“, în limba engleză – așa este cunoscut fructul miraculos despre care cercetătorii afirmă că distruge celulele canceroase.

Natura este plină de tratamente naturale, nu doar împotriva cancerului, ci și contra multor boli. Unul dintre fructele minune pe care ni-l oferă este Guanabana, care, potrivit specialiștilor, este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia, atacând celulele canceroase.

Fructul, leac pentru multe afecțiuni

Frunza fructului, precum și coaja sunt de ajutor în reglementarea nivelului de zahăr din sânge și în tratarea diabetului. În plus, în urma studiilor recente s-a demonstrat că luptă împotriva cancerului pulmonar și a celui la sân, precum și împotriva tumorilor cerebrale. De asemenea, ceaiul de frunze de guanabana poate trata problemele ficatului și ale pancreasului.

Studiile atestă propritățile curative ale fructului

În 1976, Institutul Național al Cancerului a descoperit în urma unor cercetări că frunzele fructului, cât și tulpina acestuia sunt eficiente în distrugerea anumitor celule canceroase din organism. O cercetare realizată la Universitatea Purdue, Statele Unite ale Americii, a prezentat rezultate promițătoare. Cercetătorii de aici s-au concentrat pe proprietățile antitumorale ale fructului. Ei au constatat că celulele tumorale care sunt rezistente la tratamentul cu chimioterapie, sau celule rezistente la multe tipuri de medicamente, sunt distruse în mod eficient de guanabana.

Un alt studiu efectuat la Universitatea Catolică din Coreea de Sud și publicat în „Journal of Natural Products“ a declarat că guanabana este de 10.000 de ori mai eficient împotriva cancerului decât chimioterapia. Un al doilea studiu din Coreea de Sud a arătat că fructul nu are nicio activitate negativă asupra celulelor sănătoase (spre deosebire de efectele devastatoare pe care le are chimioterapia asupra organismului).

Pentru cine nu e indicat consumul de guanabana

Specialiștii recomandă folosirea frunzelor și pulpa fructului, în tratarea anumitor boli. Femeile gravide nu ar trebui să consume fructul, frunzele sau semințele în cantități mari, pentru că acetogenins, substanța activă care se găsește în acest fruct miraculos, ar putea ataca fătul în curs de dezvoltare.

Sursă: http://livelovefruit.com

Ceaiul negru şi sucul de portocale SCAD RISCUL de cancer ovarian cu până la o treime

Consumul regulat de ceai negru şi suc de portocale poate reduce riscul de îmbolnăvire de cancer ovarian cu până la 31%, datorită conţinutului de flavonoide, compuşi chimici antioxidanţi, potrivit unui studiu desfăşurat pe durata a peste 30 de ani.

Cercetătorii de la University of East Anglia din Marea Britanie au studiat dietele a 171.940 de femei, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 55 de ani, pe o perioadă de peste 30 de ani şi au descoperit că cele al căror regim alimentar conţinea cantităţi mari de flavonoide, un tip de antioxidanţi găsit în ceai negru, vin roşu, mere şi citrice, au prezentat un risc mult mai scăzut de îmbolnăvire de cancer ovarian, informează dailymail.co.uk.

Pentru femeile care beau ceai negru în mod regulat, riscul a scăzut cu până la 31%, iar, pentru cele care consumă cantităţi mari de suc de citrice, în special de portocale, riscul a scăzut cu 21%, potrivit datelor studiului publicat în American Journal of Clinical Nutrition. “Principalele surse de flavonoide includ ceaiul negru şi citricele, care pot fi foarte uşor de inclus într-o dietă, lucru care ne sugerează că schimbări simple ale obiceiurilor alimentare pot avea un impact important în ce priveşte reducerea riscului de instalare a cancerului ovarian”, a declarat cercetătorul-şef Aedin Cassidy, profesor la Norwich Medical School.

E o minune! Ce suc colorat luptă cu două boli crunte: ulcer și cancer

Puțini oameni știu de efectele miraculoase ale suculului de morcov, de aceea trebuie să știți că acesta este un remediu natural pentru tratarea cancerului și a ulcerului.

În funcție de fiecare persoană, sucul de morcovi poate fi băut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogată sursă de vitamina A, iar acest suc este digerat rapid de organism.

Acest suc conține și o cantitate mare de vitamina B, C, E și K. Acest suc îmbunătățește apetitul, digestia și structura dinților. O mamă care alăptează ar trebui să bea suc de morcov în fiecare zi, pentru a îmbunătăți calitatea laptelui.

Atunci când se utilizează cantități suficiențe de suc de morcovi în timpul sarcinii și mai ales în ultimele luni se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de suc de morcov la o jumătate de litru are un efect mult mai bun asupra organismului decât tabletele de calciu.

Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer și cancer. Acesta mărește rezistivitatea corpului împotrivă infecțiilor ochilor, gurii, și întregului organism. Acest suc protejează sistemul nervos și este de neegalat pentru creșterea de energie și forță. Uneori, boala ficatului și a intestinelor este cauzată de lipsa unor elemente conținute în sucul de morcov crud.

Cancer: Cateva recomandari privind alimentatia

Pacientii care sufera de aceasta maladie deseori necrutatoare urmeaza tratamente agresive, destul de greu de suportat si care au repercursiuni asupra modului de alimentatie. Apare, astfel, riscul de malnutritie, punand in pericolul eficienta tratamentului.Mancare noaptea thinkSursa foto: thinkstock

Ce spun specialistii. Iata parerea expertului francez Bruno Raynard de la centrul Gustave Roussy.

Cele mai multe dintre tratamentele folosite in vindecarea afectiunilor canceroase provoaca stari de voma, altereaza gustul alimenelor si da nastere unei satietati precoce. Pacientilor le piere pofta de mancare, motiv pentru care consuma putina hrana. Daca aceste efecte sunt cauza direct de tratament, maladia genereaza, de asemenea oboseala, deprimare sau depresie care, la randul lor, modifica senzatia de foame.

Fractionarea meselor

Pentru limitarea starilor proaste si pentru a se adapta la satietatea precoce, traditionalele mese zilnice trebuie “sectionate” in cateva reprize zilnice, presupunand gustari consistente si variate, dar mici din punct de vedere cantitativ.

De asemenea, toate mesele trebuie sa fie bogate in calorii si proteine, ceea ce inseamna prezenta obligatorie a unor produse precum untul, branza, uleiul de masline, un ou fiert adaugat in piure, supe de carne, peste sau maioneza in salata.

Foarte indicate sunt nucile, nucile de cocos, fisticul. Un pacient aflat in tratament, ar trebui sa manance 30 de calorii pentru fiecare kilogram al greutatii sale. Spre exemplu, 2100 de calorii la o greutate de 70 de kilograme.

Readaptarea meniurilor

In functie de pacient, este esentiala readaptarea meniurilor si eliminarea gusturilor parazite. In acest sens, sunt recomandate in special mancarurile reci.

Si, foarte important, pacientii trebuie sa uite de regimurile alimentare. Daca vrea o prajitura, nu trebuie sa-si refuze aceasta placere.

Inflamația cronică poate duce la apariția cancerului. Iată cu ce alimente poate fi combătută

Inflamația este o reacție naturală a sistemului imunitar, atunci când luptă cu infecția. Însă în unele cazuri, sistemul de apărare al organismului reacționează chiar dacă nu exista niciun pericol și deteriorează țesutul sănătos, cauzând boli autoimune. Noi cercetări au arătat că inflamația cronică poate duce și la apariția cancerului.

Alimentele bogate în zahăr și grăsimi saturare pot stimula inflamația. ”Acestea cauzează hiperactivitatea sistemului imunitar, ducând la dureri articulare, oboseală și deteriorarea vaselor de sânge”, spune Scott Zashin, professor la Universitatea Texas Southwestern Medical Center din Dallas.

Alte alimente pot reduce inflamația. Iată care sunt acestea:

Ceapa și usturoiul

Ceapa, usturoiul şi prazul ajută la detoxifiere şi acţionează ca antioxidanţi puternici, stimulând sistemul imunitar şi reducând inflamaţiile.

Unii oameni de ştiinţă sunt de părere că anumite componente din ceapă şi usturoi, precum bioflavonoidele, ar putea fi cheia cercetărilor în boli precum cancerul sau afecţiuni ale inimii. Se pare că persoanele care consumă cantităţi mai mari de usturoi şi ceapă au un sistem imunitar care le oferă o protecţie mai mare împotriva unor astfel de afecţiuni.

Uleiul de măsline

Acesta este secretul longevității popoarelor mediteraneene. Bogat în polifenoli și grăsimi mononesaturate, uleiul ne protejează de inflamație și de multe afecțiuni cărora medicina alopată cu greu le dă de cap.

Curcuma sau tumericul

Dacă vă plac condimentele, alegeți-l pe acesta! Curcumina are efecte antiinflamatoare, asemănătoare cu cele ale unor medicamente puternice precum hidrocortizonul și ibuprofenul, fără a produce însă și efectele adverse ale acestora. Ruda curcumei, ghimbirul, are și el efecte antiinflamatoare, însă nu la fel de puternice.

Legumele verzi

Studiile au arătat că vitamina E are un rol important în priotejarea organismului de molecule pro-inflamatorii numite citokine. Iar cele mai importante surse de vitamina E sunt legumele verzi precum spanacul, brocoli, varza

Nucile

O altă sursă de grăsimi sănătoase care combat inflamația sunt nucile. În plus, acestea sunt bogate în antioxidanți care ajută la refacerea celulelor afectate de inflamație.

SURSA: www.doctorulzilei.ro

Condimente-medicament care pot preveni cancerul, diabetul și alte boli grave

Numeroase cercetări au scos la iveală anumite condimente au valoare medicinală și pot ajuta la prevenirea multor boli.

Potrivit experților Glen Aukerman, profesor la Ohio State University și Dr. Ruth Knill cele mai bune condimente pentru îmbunătățirea stării de sănătate, sunt următoarele:

Tumericul combate cancerul. Cercetătorii de la Department of Surgery, Dalhousie University, Halifax, Nova Scotia, Canada au descoperit că substanța activă din tumeric-cucurmina- poate programa celulele canceroase să se autodistrugă. În cadrul studiului, oamenii de știință au testat trei tipuri de celule din cancerul de colon: p53(+/+), p53(-/-) HCT-116 și p53 HT-29. n prezența cucurminei, celulele canceroase au trecut printr-un proces numit fosforilare care alterează funcția și activitatea anumitor enzime.

Turmericul, cunoscut şi sub numele de şofran indian, este o plantă cultivată de sute de ani în Asia, în special în India şi în Indonezia. Portocaliul intens e culoarea specifică acestei plante, iar mirosul şi aroma puternice sunt asemănătoare ghimbirului.

Scorțișoara previne diabetul. O jumătate de linguriţă cu scorţişoară administrată zilnic crește sensibilitatea la insulină. De aceea, conform Centrului de cercetări în domeniul nutriţiei din Beltsville (SUA), graţie scorţişoarei, celulele transformă zahărul din sânge în energie. S-a dovedit că, după 40 de zile în care diabeticii au luat scorţişoară zilnic, acestora le-a scăzut nivelul de zahăr din sânge şi, mai mult, sănătatea inimii era serios ameliorată.

Ghimbirul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Uleiurile esenţiale din ghimbir îmbunătăţesc considerabil circulaţia sângelui, ajutând la calmarea muşchilor obosiţi. Astfel, în cazul în care aţi efectuat eforturi fizice deosebite, tot ce trebuie să faceţi este să împachetaţi în tifon patru linguriţe cu ghimbir proaspăt. Peste acest pachet lăsaţi apa să curgă şi apoi îmbăiaţi-vă. Efectul este imediat!

Usturoiul menține inima sănătoasă. Studiile au arătat că extractul de usturoi scade tensiunea arterială, colesterolul și trigliceridele și reduce placa aterosclerotică (apare prin depunerea de ateroame pe pereții arterelor care “strangulează” circuitul sanguin. Netratate, ateroamele pot conduce la blocarea arterelor cu consecinte mortale).

Donează pentru o soţie de militar care a ales viaţa copilului în locul tratamentului de cancer

0

Ana Maria, o tânără de 25 de ani din Bucureşti a ales să refuze tratamentul pentru cancer, ca să-i poată da naştere copilului cu care era însărcinată. Acesta, un băieţel sănătos, s-a născut în august 2014.

Dar cancerul a avansat mult în ultimul timp, iar acum medicii din România refuză să îşi asume riscul de a o opera.

Tumoarea, care i-a apărut prima dată la şold când avea 17 ani, a mai recidivat de două ori până acum, iar acum are 30 de centimetri în diametru, determinând-o pe proaspăta mamă să îşi injecteze morfină la fiecare şase ore.

Un reportaj impresionant a fost difuzat despre cazul ei la Antena 3.

Topul alimentelor care cauzează cancer. Vezi ce nu trebuie să mai consumi!

Topul alimentelor care cauzează cancer. Vezi ce nu trebuie să mai consumi!Organisme modificate genetic

Aproximativ 80% dintre produsele alimentare ambalate conţin organisme modificate genetic. Multă vreme oamenii de ştiinţă s-au străduit să „reproducă“, plante şi semințe, care sunt rezistente în fața insectelor și pesticidelor. Așa au apărut porumbul, soia sau rapița modificată genetic. Ca și consumatoare, ai posibilitatea să eviți aceste alimente și să achiziționezi numai produse naturale.

Produsele procesate

Cele mai multe produse din carne procesate, inclusiv baconul, cârnații și hot-dogurile, conțin conservanți chimici care le fac să pară proaspete și atrăgătoare, dar care pot favoriza apariția cancerului. Atât nitritul de sodiu și nitratul de sodiu, care se găsesc în acestea, au o legătură strânsă cu creșterea semnificativă a apariției cancerului de colon și a altor forme de cancer. Prin urmare, asigură-te că alegi produse care nu au nitriți sau nitrați.

Popcornul făcut la microunde

Pungile cu popcorn care se fac la cuptorul cu microunde conțin substanțe chimice, care provoacă nu numai infertilitate, ci și cancer de ficat, testicular și pancreatic. Agenția de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii (EPA) spune că acidul perfluorooctanoic (PFOA), care se găsește în pungile cu florice de porumb, este „probabil“ cancerigen.

Alimentele și băuturile dietetice

O analiză științifică a peste 20 de studii, realizată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), a constatat că aspartamul, una dintre cei mai comuni îndulcitori artificiali, care se găsesc în alimentele și băuturile dietetice, provoacă o serie de boli, inclusiv malformații congenitale și cancer.

Făina albă rafinată

Aceasta este un ingredient care se găsește în majorotatea produselor alimentare prelucrate, și care are un conținutului ridicat de carbohidrați. Potrivit unui studiu publicat în revista „Cancer Epidemiology“, un consum regulat de glucide rafinate favorizează o creștere de 220 % a șanselor apariției cancerului la sân în rândul femeilor.

Uleiurile hidrogenate

Acestea sunt de obicei folosite pentru a conserva alimentele procesate. Dar uleiuri hidrogenate modifică structura și flexibilitatea membranelor celulare din tot corpul, ceea ce poate duce la o serie de afecțiuni, cum este cancerul. Unii producători încearcă înlocuirea uleiurilor hidrogenate cu uleiul de palmier și cu alte alternative mai sigure.

Retete cu suc de broccoli pentru a preveni cancerul

Consumul a două sau mai multe cesti cu suc ​​de broccoli pe săptămână au arătat o scădere de 44% a incidenței cancerului vezicii urinare. Un alt studiu efectuat în 2003 în Tokyo, a arătat că anumite substanțe prezente în planta au blocat cresterea celulelor de melanom.

Nutritionista Cristiane Hanashiro, de la Hospital Beneficência Portuguesa, explică faptul că broccoli este indicat ca un aliment care acționează pentru a preveni boala, ajutând la reducerea efectului tumoral.

Ea ne-a pregătit cateva retete care includ suc de broccoli si sunt foarte usor de preparat:

Brocolli cu suc de portocale si morcov

ingrediente

  • 02 portocale
  • ½ morcov
  • 01 pahar de apă minerală
  • 02 broccoli

Pregătirea

Se lichefiaza toate ingredientele. Se strecoara si se consuma rece. Pentru a crește conținutul de fibre se adauga 1 lingura din partile care nu s-au transformat in suc.

Suc se broccoli si lamaie

ingrediente

  • 4 crengute de broccoli
  • 1 lamaie intreaga (cu coaja)
  • ½ litru de apă filtrată sau îmbuteliată
  • Îndulcitor

Cum se prepară

Scrisoare catre mama (incearca sa nu plangi)

Pagina 1 din 5112345...102030...Ultima Pagină »