RESURSE GRATUITE pentru vindecarea cancerului

Despre

In memoria domnului Ion Buzatu (profesorul meu de matematica de la Liceul Spiru Haret din Tulcea),
rapus de cancer in floarea varstei. Vesnica Pomenire!

Boala este data omului ca un semn al iubirii lui Dumnezeu prin care ti se arata ca ai gresit undeva, prin locurile esentiale, si ca un avertisment. Cine stie sa profite de acest avertisment ii este boala de mare, mare folos ca sa il ajute la vindecare trupeasca si sufleteasca.

Suntem de parere ca boala trebuie inconjurata din toate partile cu tratamente diferite pornind totul de la schimbarea starii sufletului prin pocainta si intoarcere sincera spre Dumnezeu intocmai ca fiul risipitor.

Incercati diferite tipuri de alimentatii ca si argila, oua de prepelita, post, dieta Budwig.

Dar totul insotit de rugaciune din partea bolnavului si din partea familiei.

Nu va bazati pe tratamente ca pe ceva magic. Ele ajuta dar nu sunt suficiente.

Mai importanta este starea inimii si a sufletului. Degeaba te-ai facut bine trupeste daca in final vei ajunge in iad. Sunt persoane care sunt dispuse sa sufere toate durerile si bolile aici, pe Pamant, doar ca sa ajunga in Rai.

Schimbandu-ti stilul de viata te poti vindeca de boala de care suferi dar te poti vindeca si de zeci de alte boli pe care le aveai in stadiu latent cu simptome uneori abia sau chiar deloc sesizabile.

Boala este rezultatul indepartarii omului de Dumnezeu: atunci si harul lui Dumnezeu se indeparteaza de la om si in trup se resimt efectele de disolutie ale materiei din care se indeparteaza suflarea vietii.

Vindecarea adevarata, daca se intampla, este rezultatul actiunii combinate a milei dumnezeiesti si a actiunilor proprii.

Aici gasiti adunate GRATUIT resurse valoroase pentru vindecarea definitiva a Cancerului.

 

Cancerul+se+poate+vindeca+ACUM+Un+Documentar+pe+care+NU+trebuie+sa-l+Ratati

Nu există comentarii încă

Lasă un răspuns

COMENTARII